Vraag een offerte aan:

Bij een optreden van de Just Notes Band speelt de band drie sets van ongeveer 45 minuten, we nemen een geluidsinstallatie mee en draaien tussen de sets wat muziek van een afspeellijst zodat het feest niet stil valt. Heb je andere wensen? Neem dan zeker contact op! We vinden het leuk om jouw feest helemaal uniek te maken!

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw feest ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

We sturen je dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

We vonden jullie optreden geweldig. Iedereen die we spreken begint meteen over de topband! We gaan jullie zeker onthouden voor volgende feestjes.

Marion en Bart, bruiloft

We willen jullie onwijs bedanken voor een fantastisch optreden gisteravond! Wij hebben samen met alle gasten enorm genoten en gefeest op jullie gave muziek en sfeer! Klasse!

Arnoud, huwelijksfeest

Onder barre omstandigheden (wát een hitte!!), wisten jullie de (muzikale) sterren van de hemel te spelen. Een groot compliment voor jullie allemaal. Ga zo door, ik heb genoten.

Ada, bruiloft

Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt! Dank je wel.

Lizette, personeelsfeest

Just Notes Band heeft gespeeld op onze bruiloft. Een erg leuke band met een groot repertoire. Communicatie met Jurgen is ook super!

Stefanie, bruiloft

Top band! De interactie met het publiek was goed en er werd continu gedanst. Ook na afloop hebben we alleen maar positieve geluiden over jullie gehoord. Echt een aanrader!

Jeannette, bedrijfsfeest

Contact

Voor vragen, meer informatie, specifieke wensen, boekingen of een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met Koen van Velzen en Jurgen van Groningen Schinkel via:

085 – 8771314

info@justnotesband.nl

Dotterbloemstraat 13, 3053JV  Rotterdam