Loading...
Muziek2018-08-07T13:27:15+00:00

Repertoire

De Just Notes Band speelt een goede mix van wereldberoemde hits die een breed publiek aanspreekt! Met muziek van onder andere Bruno Mars, Stevie Wonder, Michael Jackson, Whitney Houston, Justin Timberlake en Pharrell Williams kan jong en oud(er) volop meezingen en swingen. Vol energie volgen de hits elkaar in vlot tempo op, waarbij de band met verrassende medley’s de dansvloer goed vol weet te krijgen!

 • Muziek die iedereen kent

 • Wereldberoemde hits van toen én nu!

 • Volop dansen en meezingen!

Tijdens een optreden van de Just Notes Band hoor je veel bekende hits. Als coverband zorgen we er voor dat iedereen kan dansen, swingen en meezingen! In de eerste set zetten we gelijk een goede sfeer neer, maar zorgen we er ook voor dat we een opbouw kunnen maken naar een knallend einde van de avond. Zo gaat iedereen met een goed gevoel naar huis!

In de eerste set hoor je oude hits zoals Respect, Feel like makin’ Love, Street Life en Relight my Fire maar ook recente hits zoals Locked out of Heaven en Uptown Funk en nog veel meer!

Na een korte pauze trappen we de tweede set gelijk goed af met een Motown Medley waarin Superstition en Signed, Sealed, Delivered van Stevie Wonder natuurlijk niet kunnen ontbreken. Met Always There speelt de band een song die iedereen kan mee zingen. In de Michael Jackson Medley spelen we onder andere BAD, Thriller en The Way you make me Feel. Met 24K Magic van Bruno Mars kan niemand meer stil blijven staan! I Wanna Dance with Somebody van Whitney Houston vult dan ook zeker de dansvloer!

In de derde set gaat het dak eraf! Met I’m So Excited en Ain’t Nobody geeft de band zoveel enthousiasme en energie dat iedereen aan het dansen is! Om heel even op adem te komen is er een rustpuntje met het romantische Make You Feel My Love. Daarna kan er weer volop meegezongen worden tijdens het dansen met: I’ve Got the Music in Me, Proud Mary en Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake. Iedereen gaat moe naar huis!

Heeft u voor uw feest een verzoeknummer? Neem contact met ons op! De Just Notes Band bestaat uit zes professionele muzikanten en waar mogelijk vinden we het leuk om aan uw wensen te voldoen! Mail voor informatie naar: info@justnotesband.nl

Luister

Luister naar de Just Notes Band. Op onze site staan geen studio opnames, enkel opnames van live optredens. Zo hoort u precies wat u van onze coverband kan verwachten!

 1. Signed Sealed Delivered Just Notes Band 0:38
 2. Ain't Nobody Just Notes Band 0:29
 3. Mesmerized Just Notes Band 0:33
 4. Always There Just Notes Band 0:54
 5. Lady Marmelade Just Notes Band 0:35
 6. I Wish Just Notes Band 0:36
 7. Son of a Preacher Man Just Notes Band 0:45
 8. Valerie Just Notes Band 0:40

Just Notes Band heeft gespeeld op onze bruiloft. Een erg leuke band met een groot repertoire.

Communicatie met Jurgen is ook super!

Stefanie

Top band! De interactie met het publiek was goed en er werd continu gedanst.

Ook na afloop hebben we alleen maar positieve geluiden over jullie gehoord. Echt een aanrader!

Jeannette

Just Notes Band scoort 4,5 ster in de reviews

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!